Легендарният футболист и треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов даде интервю пред "Букмейкър Рейтинги" за последните събития около отбора. Най-вече победата над Лудогорец с 1:0 за Купата на България и елиминирането на разградчани.

“Според мен това беше най-добрият мач на ЦСКА до момента през сезона. Не им позволихме да изнасят топката, а знаете – Лудогорец разполага с бързи футболисти. Този път това не се получи, те не атакуваха по начина, по който могат и са показвали."

“В събота е важно да не загубим, но по-важно е да спечелим. Ще стане много интересно, ако бием, много интересно. Ако загубим, 80% е ясно, че Лудогорец ще стане шампион. Аз обаче смятам, че имаме сили да не загубим и втория мач”, допълва легендата.

На въпрос, Любо Пенев дали затвори устите на повечето критици, Никодимов отговори:

“Чакайте, кой го критикува?! Критикува го президентът на Славия Венци Стефанов. Той чий пари харчи, искам да попитам… Любо имал заеми. Да, може да е сбъркал, но футболът е друго нещо. Но това е друга тема. Любо си разбира от работата. И преди съм казвал, че в последните години само двама души могат да се справят в ЦСКА – Любо Пенев и Стойчо Младенов".

"При Любо няма шикалкавяне. Няма шест-пет. Онзи ученик, който ми се правеше на англичанин. Такива туристи не ни трябват. Румънецът беше същата работа. Тук трябва човек, който е от ЦСКА. Казвал съм го хиляда пъти и пак ще го повторя. Времената може да се променят, но нравите остават. ЦСКА и Левски са друга порода организации – там трябват други, изпечени хора, които знаят какво са емблемите на двата клуба“, добави Паро.

Четете тук цялото интервю на Паро Никодимов