Крилото на ЦСКА Жоржиньо, който през изминалия сезон беше преотстъпен в тима от Сент Етиен, благодари на българския клуб. На този етап не е ясно дали фланговият нападател ще остане на “Армията”, но по-скоро ще се раздели с отбора. Очаква се поне петима да напуснат през лятото.

“Страхотен сезон, страхотен отбор, страхотна структура. Благодаря на всички, които бяха част от битката през този сезон. Специални благодарности на феновете на ЦСКА, които направиха специални всички наши мачове. Благодаря ти, ЦСКА!”, написа Жоржиньо.

Все още не е ясно дали другият преотстъпен на “Армията” - бранителят Нуно Томаш, ще остане в клуба и през новия сезон. Сред напускащите ще са Стивън Перейра и Едвин Джеси. Договорът на първия ще бъде разтрогнат по взаимно съгласие, докато за Джеси се търси купувач.

Един от Стойчо Атанасов и Ангел Лясков ще бъде преотстъпен. Договорът на Георги Китанов пък изтича и едва ли ще бъде подновен. Под въпрос е бъдещето и на друг вратар - Данте Стипица, който беше твърда резерва на Витаутас Черниаускас.