ЦСКА е твърде вероятно да излезе само с трима офанзивни футболисти в домакинството си на Зоря Луганск от 3-ия кръг на Лига Европа, пише вестник "Тема спорт". 

Атакуващите състезатели сред 11-те ще са Тиаго и нападателите Евандро и Coy. На реванша с Осиек ЦСКА също започна с трима офанзив­ни състезатели, тогава това бяха Тиаго, Фабрини и Coy, а Евандро не игра заради вирус. 

Сега бразилецът, който е и гол­майстор на отбора, се завръща в състава, което означава, че Фабрини ще остане на пейката. Това на практика ще е един­ствената разлика в състава спрямо 11-те от Осиек.

Реално такти­ческата построй­ка срещу Зоря ут­ре ще е леко изме­нена спрямо тази в Хърватска, като от 3-6-1 ще преми­не към 3-5-2. Занев почти сигурно от­ново ще започне като десен халф-бек, както и в реванша с Осиек. Бикел ще действа в средата на терена до Малинов, а Тиаго ще е малко пред тях.

ЦСКА отново ще заложи на си­гурни действия в дефанзивен план, като най-важната задача ще е да не се допусне гол. Това ще предопредели и целия подход към двубоя.

Щабът на армейците е обър­нал внимание на фланговите със­тезатели на украинците, които притежават сериозна бързина, както и на централния нападател Филип Будкивски, висок цели 194 см. Заря използва дълги топ­ки, отличава се с голяма физичес­ка сила и агресия.

Заедно с Албентоса отново ще играят Томаш и Бодуров. Именно това трио се оформя ка­то най-надеждно в защитата на ЦСКА и най-вероятно на него ще се разчита и при гостуването на Лудогорец. В групата ще се завър­не Чорбаджийски, който имаше травма през изминалите дни.

Двубоят ЦСКА-Зоря е от 20:30 часа на стадион "Васил Левски". И двете срещи с украинците ще бъ­дат излъчени директно no bTV Action.