Изгнанието на Николай Бодуров и Рубен Пинто е напът да приключи, информира Блиц. След паузата на първенството двамата ще бъдат върнати в състава на ЦСКА.

Тези дни те ще имат среща с треньорския щаб и ръководството на клуба от Борисовата градина, на която ще се вземе окончателно решение.

Очаква се Николай Бодуров да бъде на линия за гостуването на Ботев (Пловдив) на 14 септември. Ако не сред титулярите, той ще е в най-лошия случай на резервната скамейка.

Същото се отнася и с португалеца, но с едно условие. Съществува вероятност, макар и минимална, Пинто да бъде продаден. Не обаче в Западна Европа, където трансферният прозорец вече затвори.

ЦСКА изпитва голяма нужда от Бодуров в защита. Без него „червените” напоследък инкасират доста голове и завръщането му на терена ще заздрави най-невралгичната зона в „армейския” състав.

Капитанът на ЦСКА беше извикан в националния отбор от селекционера Красимир Балъков за предстоящите два мача – европейската квалификация с Англия на „Уембли” на 7 септември и контролата с Ейре в Дъблин на 10 септември.