Haй-опитният в ЦСКА Николай Бодуров отново ще остане извън групата. Червените посрещат Царско село днес от 20:00 часа, като това ще е 9-а поредна среща, която бранителят пропуска, пише „Тема спорт“. На този етап не се вижда и дали изобщо ще бъде помилван. Идентична беше ситуацията с друг капитан на тима – Борис Галчев, през есента на 2016-а. Той не игра през почти целия полусезон, а през зимата разтрогна.

Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович на няколко пъти заяви, че въпросите за бъдещето на Бодуров трябва да се отправят не към щаба, а към ръководството. Вчера Петрович повтори думите си: „За Бодуров питайте или самия него, или президента Гриша Ганчев. Само те двамата могат да ви кажат какво ще стане“, заяви Петрович.

Двубоя с Царско село освен Бодуров със сигурност ще пропуснат контузения Енрике, Гълъбов, Давидов и Юрич. В групата пак ще е Пинто, но той ще остане резерва. Португалецът със сигурност ще се завърне на терена в двубоя за купата с Локо ГО – на 24 септември, вторник. В тази среща се очаква да играе и таранът Томи Юрич, който кондиционно още не е в добра форма.