Рубен Пинто е пред нов договор с ЦСКА. 27-годишният португалец се завърна на терена в мача срещу Царско село, след като дълго време бе със статут на "замразен".

Той се появи като резерва в последните минути от срещата. В момента Пинто и ръководството водят преговори за нов контракт. Настоящото споразумение между двете страни изтича в края на сезона.

Твърде е вероятно в близките дни полузащитникът да поднови договора си. Той има големи шансове да стане чужденецът с най-много мачове с фланелката на "червените". Пред него са само Ибрахима Гай и Маркиньос.

Пинто бе привлечен на "Армията" през лятото на 2016 година, когато клубът се завърна в елита. Първоначално бе под наем в Борисовата градина, но след това правата му бяха откупени от Беленензеш. 

Нов договор се очаква да парафира и Жеферсон. Контрактът на бразилеца също изтича през лятото на 2020 година и червените" искат да го подновят. Самият бранител призна наскоро, че му е предложено ново споразумение и съвсем скоро се чака развръзка. 

Южноамериканецът загуби титулярната си позиция в последните две срещи, след като на неговия пост бе предпочитан Брадли Мазику.