Мистър Люпко беше смел треньор и се опитваше да направи силен колектив, да бъдем заедно. Имаше своя философия за футбола, както и всеки друг треньор. Той много държеше на отбора. Жалко е, че си тръгна не по начина, по който искаше, не по начина, по който искаше ръководството, феновете, както и ние, играчите, коментира нападателят на ЦСКА Али Соу в интервю за "Миридиан Мач".

"Надяваме се, че при новия треньор ще имаме повече успехи. Той работи добре, всички сме спокойни, имаме му доверие. Треньорската смяна винаги е деликатна и понякога трудна за играчите. Някои свикват за седмица, други не успяват и за месец. Но се надяваме да е за по-добро”, добави гамбиецът.
 
Относно пропуските му в шампионатния двубой срещу Локомотив Пловдив, нападателят сподели: “Винаги аз съм най-големият си критик. Знам, че някои хора си имат мнение за мен, което не мога да променя - за добро или лошо. Приемам критиката и тя е нещо нормално. Като гледам мача, виждам, че съм могъл да действам по-добре в някои ситуации. Но аз имах 2-3 положения за гол. И предпочитам да излизам или създавам положения, отколкото да нямам нито един шанс цял мач.”
 
Таранът отговори и колко гола очаква да вкара до края на сезона. До този момент неговите попадения са шест.
 
“Когато играех в Италия под наем, често имах 5-6 гола за цяла година. В последните две години в началото на зимата винаги имам по 6 гола. Не знам защо става така, но се случва. Първата част на сезона съм по-скромен, не ми върви толкова. След това се събужда силата в мен, ставам по-опасен, по-резултатен. В Албания вкарах 27 гола за един сезон, миналата година отбелязах 17. Сега целта ми е да вкарам повече от 17, трябва да подобря постижението си”, каза той.