Истинският тест за Милош Крушчич като треньор на ЦСКА ще бъдат мачовете с Арда, съобщава „Меридиан Мач".  На 5 декем­ври „червените" ще гостуват пред пълен стадион в Кърджали в 1/8-финал за Купата на България. 

Това се очертава като ключов мач за ЦСКА през сезона, тъй като при сериозното изоставане в първенството, от­борът не може да си позволи гаф и в другия турнир. Само 3 дни по-къс­но ЦСКА отново ще играе с Арда, но този път на ста­дион „Локомотив" в Пловдив в XIX кръг на efbet Ли­гата.

Договорът на Крушчич с ЦСКА е до Нова година. В този кратък пе­риод той трябва да докаже, че може да вдигне тима на крака и да съкрати разликата до вър­ха, както и да про­дължи задължи­телно напред за Националната купа. Ако това ста­не, амбициозният сърбин ще получи кредит на доверие поне до края на първенството.

При колебливи резул­тати обаче, Круш­чич ще си стегне багажа след изиграването на по­следния мач за ка­лендарната година. При това положе­ние ще се търси сериозен треньор през зимата, който да води цялата подготовка и да има думата за но­вите попълнения. Фаворит за поста при такава раз­връзка безспорно ще бъде Стойчо Младенов.