В ЦСКА искат да дадат старт на зимната селекция още преди края на 2019-а. Спо­ред информация на "Тема Спорт" клубът вече е влязъл в преговори с определени фут­болисти и има голяма вероят­ност да подпише договори с тях до средата на декември.

Най-вероятно става въпрос за играчи с изтичащи през зима­та контракти. Такива се на­мират основно от американс­кото и скандинавските първенства. ЦСКА има практика да наблюдава млади футболисти от Норвегия и Швеция.

Възможно е част от зимни­те попълнения дори да прове­дат няколко тренировки с ти­ма преди края на тази година. По сходен начин се действаше с плеймейкъра Роланд Алберг през есента на 2017-а, макар неговото привличане да се оказа неуспешно. Той тренира близо месец с тима през но­ември и декември.

В ЦСКА искат да привлекат няколко футболисти през зи­мата, тъй като отчитат лятната селекция като неособено добра. Целта е всички подписи да бъдат осигурени преди старта на зимната подготовка. Тогава пълноцен­ни тренировки се очаква да за­почне и крилото Енрике, кой­то ще пропусне целия есенен дял. За 4-та поредна зима ар­мейците ще са на лагер в Марбея.