Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич работи усилено по зимната селекция. Той е наблюдавал редица състезатели през последните два месеца, в които е начело на тима. 

Сърбинът е предоставил на ръководството и списък с желани футболисти. Крушчич е гледал основно играчи от родното първенство, като вече доста имена бяха свързвани с преминаване на “Армията”. 

Самият треньор заяви след двубоя с Дунав, че клубът има поглед върху българския пазар и привличането на Ахмед Ахмедов от русенци е именно в тази насока.

Сред споменаваните играчи са халфовете Родриго Енрике (Черно море) и Румен Руменов (Етър), бранителят Стивън Езе (Локо Пд) и Родни Антуи и Уесли Ната (Царско село). 

По отношение на Родриго, треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви пред “Тема Спорт”: “Аз поне не знам да има интерес към него от ЦСКА или Левски. Отделен е въпросът, че нещата не опират само до желание на клубовете, а и на самия играч. Родриго има договор с Черно море до лятото на 2021-а”.

Иначе на този етап от ЦСКА няма официално съобщение дали Крушчич ще остане начело. По-скоро сърбинът ще продължи работата си като старши треньор и напролет. 

И неслучайно работи активно по селекцията, като вече е наблюдавал доста футболисти, които са му били предложени, а паралелно с това той сам е посочил играчи, които са му хванали окото и смята, че могат да са полезни на отбора.

Крушчич застана на кормилото на ЦСКА на 5 октомври, като беше обявено, че ще е начело до края на годината. Самият треньор заяви след двубоя с Дунав, че няма информация да се гласят промени в щаба.