Легендарният треньор Стойчо Младенов и новите шефове на „Левски“ начело с Наско Сираков са поканени от ЦСКА в ложата на „Васил Левски“ от ЦСКА, пише "24 часа".

Стойчо се прибра за кратко в България и е под въпрос да присъства. Той почти приключва с „Кайсар“, като има оферти от други отбори. Заради проблемите с Прамод Митал и Спас Русев в ложата отдавна шефовете не стоят заедно. На сектор „В“ бе направена миниложа за тези на гостуващия отбор. Сега обаче нещата били променени, като Сираков и Константин Папазов са приети и от публиката на „червените“, още повече че Папазов е бил част от нея дълги години.

Иначе феновете на ЦСКА бяха ударени доста сериозно, след като се появиха снимки на Али Соу и Едвин Джеси в Слънчев бряг. Двамата вдигнали купон за рождения ден на централния нападател в понеделник, след като тимът направи 1:1 с „Локо“ (Пд) в София. В мача Соу бе сменен още на почивката, след като се прояви с няколко пропуска, което е редовно за него. Джеси пък отново показа, че си тръгва през лятото, като и той бе сменен, след като „червените“ паднаха с 0:1. Соу едва ли вече си спомня последното си попадение в първенството, като вече пропусна и две решителни дузпи.

Милош Крушчич отново ще заложи на него в решителния двубой с „Левски“. В ЦСКА въобще не смятат да пестят играчи за 1/2-финала за купата срещу „Ботев“ (Пловдив) и всички, които висят с картони, ще бъдат хвърлени в битката. „Червените“ са отпуснали 300 билета за домакинския си мач срещу „Ботев“, което предизвика негодувание сред феновете на пловдивчани. За тяхно съжаление, това е точно 30 на сто от седящите места в сектор „Б“ на стадион „Българска армия“, където е агитката на гостите.