Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич е на мнение, че груби индивидуални грешки са попречили на тима му да спечели Вечното дерби с Левски, завършило 3:3.

“Можехме и да загубим. Максимално несправедливо. Мисля, че мачът се хареса на феновете. Много голове, имаше обрати", започна специалистът.

"През първото полувреме вкарахме гол и имахме още три 100-процентови шанса. Да получиш гол с дълга топка… Липса на комуникация. Яд ме е. Три гола без атака."

"Комуникацията липсваше в отбрана. Уважавам Левски, но ако бяхме загубили, щеше да е максимума на несправедливостта."

“Не мога да прежаля още как ни вкараха головете. Вторият гол не съм убеден, че имаше фаул на Мазику. Вместо да избием топката, ние създаваме опасност пред вратата. При 2:2 слаба комуникация на Вальо и Пацо."

"Но не можеш да вкараш гол, ако няма грешки. Днес не направихме отборни, а индивидуални грешки”, добави треньорът на червените, който засипа със суперлативи голмайстора на тима Али Соу."

“Али Соу е качествен футболист. Нарочно се създава напрежение. Аз съм треньор и да не съм луд да държа лош нападател. Той е най-добрият нападател в България. Ще вярвам в него докато съм тук."

"Търсехме победата, играхме агресивно и атакуващо. Не искам да търся късмета, а да продължим да работим”, завърши Крушчич.