Бившият футболист и треньор на ЦСКА Стойчо Младенов сподели очакванията си за вечното дерби срещу Левски днес и двубоите на тима за Купата на България.

"Очакванията ми са съвсем ясни - ЦСКА да победи Левски, а след това да спечели и Купата. Категоричен съм във вярата си към футболистите, треньора, ръководството и най-вече привържениците", каза Младенов пред "Тема: Спорт".

Той коментира и публикациите в Казахстан, че ще напусне Кайсар още сега.

"Поредни интриги,  които нямат нищо общо с истината. Сега съм в България и ще остана още няколко дни, но след това се връщам в Кайсар. Намирам се в отлични отношения с ръководството на клуба." 

"Всички треньори и футболисти си намалихме заплатите с това, което поискаха, така че всичко е нормално. Проявихме разбиране и се готвим за шампионата, който стартира на 1 юли. Да, целите вече не са каквито бяха, поради простата причина, че намалиха бюджета с малко повече от три милиона евро".

"Това се отразява на психиката, но моята задача е да предпазя играчите и да са работоспособни на всички съперници. Ще защитавам интересите на Кайсар, както го правих в предишните три години. Това, че ми свършва договорът през ноември, не означава, че ще чакам до последния момент да реша бъдещето си".

"Моят мениджър работи, имаме опции и всичко е въпрос на разговори и моето предпочитание. Какви са опциите - това вече е въпрос към моя агент Мирчо Димитров", допълни Младенов.