Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич заяви, че ръководството действа много добре с лятната селекция. "Червените" вече подписаха с трима футболисти.

Това са нидерландският бранител Юрген Матей, халфа Амос Юга и Юнус Санкаре, който през кариерата си има 33 мача с ПСЖ и е печелил Купата на Франция с френския гранд. Те ще тренират с отбора, но ще са на разположение за новия сезон, който започва в края на юли. Предимството им е, че ще имат достатъчно време да се адаптират. Отделно на "Армията" очакват още крило и нападател, който е играл в отбор от Топ 5 на първенствата на Европа.

"Подписахме договор с Юнус Санкаре, който вече тренира с нас, всички трима играча са качествени – Санкаре е много опитен играч, с мачове ПСЖ, мисля, че е излишно да говорим за качествата му. Надявам се той и останалите новодошли да вдигнат качеството на отбора. Ръководството постъпи много добре със селекцията в този труден период. За новия сезон ще бъде много по-лесно на играчите да се адаптират към шампионата. Нямам притеснения, че играчите ми могат да почувстват конкуренция от новите попълнения. Тези футболисти нямат право да играят до началото на новия сезон, така че няма място за притеснения“, завърши той по отношение на тримата нови в ЦСКА – Юрген Матей, Амос Юга и Санкаре.