Халфът Върнън Анита едва ли ще се завърне в ЦСКА. Преди месец и половина той разтрогна договора си, но скоро след това извънредните мерки у нас паднаха и тимът поднови тренировки.

Въпреки това Анита предпочете да се прибере в родината, за да е със семейството си. Клубът и играчът имаха договорка за евентуално негово завръщане. Самият нидерландец призна, че е получил ново предложение от ЦСКА.

На този етап обаче Анита клони към това да отхвърли офертата на армейците. Преди това време той разкри, че към него има интерес и от страна на саудитски клуб и такъв от ОАЕ. А е ясно, че в тези държави Анита ще получава в пъти по-висока заплата.

Отделно конкуренцията на поста му в средата на терена в ЦСКА бе доста подобрена в последните дни. Армейците взеха Юнус Санкаре от Лига 1 и Амос Юга от Лига 2, отделно разполагат с Малинов, а в тази зона на моменти ползват и Антов.

Със сигурност през лятото напускат Чорбаджийски, Пинто и Джеси, които са с изтичащи договори. Последните двама играят често, но Чорбаджийски дори не е попадал в групата, след като шампионатът бе подновен.