Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич заяви след победата над Ботев Пловдив с 2:0, че това е най-силният мач като резултат.

„Още съм под емоция, но мисля, че заслужено победихме. Търсихме победата и играхме умно. Това е най-важното. Мисля, че заслужено се класирахме на финала“, сподели Крушчич.

„Това е най-силният мач като резултат, но в последните мачове играем добре, играем нашият футбол. Трябва да отидем на финала и да спечелим трофея“, добави той.

„Ние знаем силните страни на Ботев Пловдив. Те имат силни футболисти. Мисля, че нашите футболисти изиграха ключова роля. Всички играха много добре. Това е ЦСКА. Не е лесно да заиграеш атакуващ футбол за два дни“, продължи наставникът на „червените“.

„Али Соу е добър футболист. Аз нямам дилема. Около отбора се правят интриги и напрежение. Аз знам възможностите на моите футболисти.“

„Локомотив Пловдив е един много неудобен отбор. В защита винаги играят със седем човека. Трябва да играем много внимателно. Това е финал. Ние също имаме силните си страни в нашата игра. Трябва да се успокоим и да започнем да се готвим за финала. Аз искам да съм концентриран.“

Крушчич отказа да коментира информациите за евентуалното привличане на Марвин Джонсън от Мидълзбро.