ЦСКА посреща фаворита във Втора лига Пирин Бл днес от 19:00 часа на "Ар­мията". Това ще е първата от двете предсезонни кон­троли на червените. 

Тре­ньорът Стамен Белчев ще използва различни състави през двете полувремена, като ще даде шанс на част от юношите, които се го­твят с представителния отбор, пише "Тема спорт". 

От новите дебют ще направят вратарят Ев­тимов, бранителят Матей и халфовете Юга и Санкаре. Участието на по­следното попълнение към този момент - Жул Кейта, е под въпрос. Той е изоста­нал с подготовката, поради което се готви по инди­видуална програма и е въз­можно да пропусне среща­та.

Спарингът ще бъде излъ­чен само по интернет - в Ютуб каналите на ЦСКА и на Пирин. За орлетата сре­щата ще коментира бив­шето пресаташе на БФС Йордан Грозданов, който сега заема същата позиция в Пирин.

В състава на зеле­ните личат имената на це­ли 7 бивши играчи на ар­мейците - Николай Бодуров, Станислав Манолев, Александър Дюлгеров, Кра­симир Станоев, Антон Карачанаков, Владислав Златинов и Преслав Йорданов.