Легендарният голмайстор на ЦСКА и българския футбол Петър Жеков заяви, че с връща­нето на Стамен Белчев отборът е вдигнал нивото. Слав­ният нападател се надява, че отборът ще тръгне силно от самото начало на първенство­то.

"ЦСКА изглежда много добре и като селекция, и като игра и стиковка. Нивото бе вдигна­то. Люпко Петрович и Милош Крушчич само пречеха. Никак­ва работа не свършиха. 

С връ­щането на Стамен Белчев про­мяната е налице. Радващо е, че спортно-техническото ръко­водство си свърши добре рабо­тата и селекцията бе направе­на навреме. Успяха рано да взе­мат новите попълнения. Те­първа ще видим как ще се развият. 

ЦСКА трябва да започне сезона с победа и след това да набира все по-голяма скорост. Нашите фенове ще си напълнят всички позволени места на стадиона, след като публика­та бе разрешена. От другия отбор няма да смеят и да се обадят", изрази мнение Жеков пред "Тема Спорт". 

Той комен­тира и спортния директор Кристиано Джарета. От клуба обявиха, че той има договор за още две години и в момента си изпълнява служебните ангажи­менти в чужбина.

"Кой е този Джарета?! Да се маха и да не се връща изобщо тук. Кой играч докара? Един Белтраме и толкова. На нас ни трябват класни футболисти, а не свободни агенти, които са изгонени отнякъде, че не ста­ва нищо от тях. 

Стойчо Сто­илов е този, който ходи, изби­ра и докарва играчите. Той е този, който разбира. Джарета през цялото време седеше с един тефтер... Не го знам каква работа е свършил", избухна в свой стил легендарният гол­майстор.