ЦСКА обяви, че пуска виртуални билети за мача срещу малтийския Сиренс от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

Срещата ще се състои идния четвъртък от 20.00 часа и ще се играе при закрити врата заради пандемията от коронавирус. 

Съобщението на ЦСКА без редакторска намеса:

Армейци,

ЦСКА пуска в продажба виртуални билети за първия си домакински мач в Лига Европа срещу малтийския Сиренс. Двубоят от първия квалификационен кръг на турнира е насрочен за 27 август (четвъртък) от 20:00 часа на "Армията" и заради пандемията от коронавирус ще се играе пред празни трибуни (при закрити врата).

Всички събрани средства от продажбата на виртуалните билети отново ще бъдат предоставени на Академия ЦСКА, за да подпомогнат развитието на младите таланти от детско-юношеската школа на клуба. 

Припомняме Ви, че това се случва за втори път в историята на тима ни. При подновяването на пролетния дял от изминалия сезон, преди дербито с Локомотив (Пловдив) също бяха пуснати в продажба виртуални пропуски и тогава, само за няколко дни нашите привърженици закупиха близо 3500 броя на цена от 10 лева. Разбира се всички събрани средства бяха дарени на сметката на Академия ЦСКА за нейната издръжка и подобряване на материалната база. В последствие БФС допусна ограничен брой публика на стадиона - само по 1000 души на сектор и продажбата бе преустановена, като всеки закупил виртуален билет можеше да посети двубоя. 

В настоящата ситуация със сигурност ЦСКА няма да може да разчита на най-силното си оръжие за битките в Лига Европа - нашият 12-ти играч, в лицето на ВЕЛИКАТА АРМЕЙСКА ПУБЛИКА. Всеки от Вас обаче би могъл косвено да подкрепи отбора и в същото време да допринесе за развитието на младите армейци от Академията, които са нашето БЪДЕЩЕ, като закупи своя виртуален билет за мача!

Цената на виртуалния билет е 10 лева.

ВЗЕМЕТЕ СВОЯ ВИРТУАЛЕН БИЛЕТ ЗА МАЧА ЦСКА - СИРЕНС ОТТУК. 

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на БестТикетс, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange и касите на "Арена Армеец". От утре виртуални билети ще се продават и във фен магазина на "Армията".