Героят за ЦСКА при трудното елиминиране на Сиренс от 1-ия квалификационен кръг на Лига Европа – Ахмед Ахмедов, заяви, че "червените" не са подценили мача.

На "Българска армия" домакините стигнаха до изненадващо трудна победа с 2:1 след обрат и се класираха напред. Именно бившата звезда на Дунав Русе изравни резултата, малко след като се появи от скамейката.

"Много труден мач за нашия отбор, а те се затваряха добре. Имахме шансове в началото, но накрая победихме, което ни радва. Разучихме ги добре, че играят само на контраатака и бяхме наясно, че ако сбъркаме в средата, ще ни накажат. Не искам да говоря за подценяване. Тренирахме здраво за този мач, но не знам защо така стана. Имаше напрежение при нас".

"Един двубой е и всичко може да стане, но в крайна сметка успяхме да победим. Радвам се, че вкарвам пак, но не искам да коментирам бъдещите мачове. Трябва да се вдигнем и да играем по-добре. Нужно е да побеждаваме, тъй като играем винаги за победа. В Лига Европа нямам претенции, който дойде – това е. Трябва да се представим добре", заяви Ахмедов.