Легендата на ЦСКА Велизар Димитров демонстрира оптимизъм преди мача с румънския шампион „Клуж“ от Лига Европа, който е в четвъртък от 19:55 ч на Националния стадион „Васил Левски“. Бившият нападател бе категоричен, че „армейците“ имат сили да победят съперника, но за целта тимът на Стамен Белчев ще трябва да има и късмет.

„Изправяме се срещу стойностен отбор, притеснено ми е", коментира за „Букмейкър рейтинги“ Велизар Димитров, който от няколко години е част от скаутското звено на ЦСКА.

"Но все пак сме домакини, първи мач от толкова време в групите, със сигурност ще има приповдигнато настроение. Нищо, че позволеният капацитет е едва 30% от трибуните, но все пак това са почти 13 хиляди души, а за нас това ще бъде голям плюс. Нашите фенове са показали, че и мъртвец могат да вдигнат от гроба. С общи усилия можем да победим, но трябва да бъдем честни и да кажем, че във всеки мач ти е нужен и малко късмет."

"Според мен няма да е правилна стратегия да се хвърлим още от първата минута, все пак предстоят 6 мача в групите. Румънците също не очаквам да се хвърлят сляпо, те също си правят сметки. Вече казах, че на мен ми се иска ЦСКА да победи. А и „Клуж“ не е някакъв европейски гранд, това е отбор от нашата черга и победата е съвсем реална“, допълни любимецът на Сектор „Г“.