Бившият футболист, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла прогнозира убедителен успех на "червените" над Левски в утрешното дерби от 13-ия кръг на efbet Лига. Двубоят беше отложен заради много случаи на заразени с коронавирус на "Герена", което наложи преместването му за 18 декември.

Според Майкъла всички аргументи в момента са в полза на ЦСКА."Очаквам да победи, защото има най-добрия треньор и отбор. Направиха сериозна селекция и взеха най-добрия наставник в България за момента", казва Майкъла пред "Тема Спорт".

Според него футболистите на Левски са много по-слаби и нямат ниво за такъв гранд. Майкъла не изключва и изненада, тъй като в такива дербита никога няма изявен фаворит.

"Ние биехме Ливърпул, Монако и паднахме 2:3 от "сините". Но просто в момента Левски е много слаб. Имат само двама-трима играчи на нивото на "червените". Останалите просто имат късмет, че Левски е в това състояние, иначе никога не биха имали достъп до този стадион, терен и фланелка", смята Георги Илиев. Според него най-вероятният резултат е 3:1 за ЦСКА.