Бившият играч и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла заяви, че в Борисовата градина може да има нов стадион до година-две. Майкъла добави, че вече на ход е ръководството на "червените". 

"Мисля, че клубът е готов за нов стадион вече, държавата също. Важно е ние да си внесем нашия дял 23-24 милиона, които са вид гаранция. ЦСКА може за година-две да построи нов стадион".

"Топката е в полето на клуба вече. Говорил съм и с главния архитект, и с кмета г-жа Фандъкова, Красен Кралев е направил всичко, остава само ние да внесем нашата част в тази ескроу сметка", каза бизнесменът пред "Тема Спорт". 

"Преди ЦСКА никой досега не е извадил финансов поект, който да гарантира, че иска да строи стадион и е готов да инвестира и свои пари. Локомотив (Пловдив) и Ботев (Пловдив) направиха среща с премиера и веднага им отпусна пари - 40 милиона".

"Нима няма да даде на ЦСКА и Левски по 20 милиона? Веднага! Стига да дойде с проекта и още утре ще започне да се копае. Вече 6-7 години, откакто по мое време направихме ремонта и "облякохме" стадиона, нищо не е пипано и той се руши. Надеждата на феновете е, че тази година ЦСКА ще започне да строи "Армията". И че ще стане шампион", добави Майкъла.