ЦСКА ще задържи един от основните си защитници поне до края на сезона.

Става дума за Валентин Антов, който изигра някои страхотни срещи през настоящата кампания.

Припомняме, че през последните месец-два усилено се спекулираше, че бранителят ще бъде продаден по време на зимната пауза.

Върхът в тази посока беше „новината“, че Арсенал е предложил близо 3 000 000 евро за Валентин, но от ЦСКА отказали...

Според информация на „Мач Телеграф“ към този момент няма реална оферта за Антов в офиса на „червените“ и той със сигурност остава.

Същото вероятно ще се случи и с Али Соу, за който лично треньорът Бруно Акрапович е настоял да остане на „Армията“.

Липсата на продажби най-вероятно ще предопредели и селекцията на клуба, която няма да е мащабна. Дори напротив . Ако няма продадени играчи, очертава, ЦСКА най-много да вземе само един нов. Вероятно това ще бъде ганаецът Исаа Худа, който в момента е на проби.

Ръководството на ЦСКА най-вероятно ще предложи професионален договор на любимеца на Бруно Акрапович от подготовката в Турция. Става дума за 17-годишния Александър Вучков, който се представи силно по време на контролите и отнесе доста похвали от босненския специалист.

„Доволен съм от Александър Вучков, България има млади играчи с качества. Има желание, искам младите още повече да притиснат титулярите“, обяви след един от мачовете Акрапович, който похвали и друг юноша - Мартин Смоленски.

Към днешна дата Александър Вучков, който е от Русе, получава стипендия от „червените“, защото е смятан за един от големите таланти в ДЮШ.