Греъм Кери ще си тръгне през лятото от ЦСКА като свободен агент, научи „Мач Телеграф“. Неговият договор с клуба изтича, като на този етап и двете страни не са изявили желание той да бъде подновен.

Има възможност ирландецът да разтрогне с „червените“ по взаимно съгласие още преди това, но самият той не може да си намери нов отбор заради стагнацията в момента, а и на „Армията“ са преценили, че той може да бъде много ценна резерва през пролетта.

Греъм Кери дойде в ЦСКА през лятото на 2019 година със статут на голямата звезда на английския "Плимут Арджайл". Той направи и добри мачове с червената фланелка, но му липсва постоянство и трайно загуби титулярното си място в отбора.

Кери е опция на Бруно Акрапович за позицията на ляв халф-бек в схемата му 3-5-2. Ирландецът обаче няма никакъв шанс да измести Брадли Мазику, а и треньорът на ЦСКА не е особено доволен от него.

Акрапович заяви директно за Кери, че опитва интересни неща и има смелост да ги прави, но не вдига главата си преди да центрира и да стреля, което го прави много неефективен. Играчът няма и как да бъде продаден, тъй като скоро навършва 32 години и е в залеза на кариерата си.