Бившият треньор на ЦСКA Бруно Акрапович коментира спечелената купа на България като обяви, че е безкрайно щастлив от триумфа на "червените". Босненецът поясни и как се е стигнало до идването на Бисмарк Чарлс в тима.

"Виждаше се, че нито Арда, нито ЦСКА искаше да направи грешка, защото бяха наясно, че това ще реши финала. Затова нямаше чак толкова много шансове за гол".

"Арда може да е опасен със своя стил на игра. Но когато влезе Бисмарк, той направи едно много хубаво движение и реши мача. Получи и доста добро подаване от Юга. Защитникът Алекс Петков загуби крачка, а Бисмарк се освободи на малко пространство".

"Направи нещо много качествено и вкара фантастичен гол. За един финал по-перфектно не може и да бъде да се реши по този начин - с хубаво подаване и красив гол. Работата бе свършена перфектно пет минути преди края".

"Това бе и силен психологически момент. Честитя купата на всички момчета и много се радвам за тях. Още повече за Бисмарк. Той е много качествен играч, тепърва ще се развива, а като човек има уникални черти", каза Акрапович пред "Тема спорт".