Имаме немалки шансове да спечелим срещата. Това заяви старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Киселичков преди утрешния отложен мач от 28-ия кръг на Първа лига с ЦСКА. Двубоят на Националния стадион „Васил Левски“ е насрочен за събота, 22 май, от 19:00 часа.

„Надяваме се да се подготвим добре за утрешния мач, искам нашите играчи да играят освободено и да гонят победата. Нямаме проблеми с контузени играчи. Заболелите доскоро ще се връщат постепенно към състава. Да, мина малко време от мача с Локомотив Пд, продължава да бъде тежка ситуацията, защото се насъбраха повече мачове за отрицателно време. Умората е психическа и физическа, ще направим ротации. Това е мач, който се чака от доста време, виждам желание у футболистите и те ще превъзмогнат умората“, започна наставникът на ЦСКА 1948, цитиран от БНР.

Киселичков сподели, че за него решението за насрочване на двубоя е правилно, след като по-рано СТК присъди служебна загуба за тима. „Аз мисля, че това е правилното решение, не беше уместно тогава да изиграем този мач. Това е един мач, който нашите млади футболисти, като игрови минути е много важен за тях, нормалното нещо се случи. Да, политиката на клуба е да селектира млади футболисти, привклякоха се талантливи български състезатели, надявам се да се развият занапред. Не мога да коментирам преминаването на Ивайло Чочев в друг отбор, това е решение на клубното ръководство. Не мога да давам генерална оценка на отбора, има собственици, които ще решат. Аз мога да кажа за тези няколко мача, в които съм в отбора, според мен отборът се представя на едно прилично ниво“.

„Пет момчета направиха дебют в тези срещи – в плейофите завършихме на три пъти наравно. Лично аз съжалявам, защото и в трите мача можехме да сме победители. Момчетата се представиха на ниво във въпросните двубои. Всеки един мач е важен, аз в случая като треньор искам да играем за победа. Някакъв по-особен заряд у мен няма, мач за първенство, който трябва да излезем и да победим. Аз се надявам футболистите да си съперничат вътре на игрището – няма да играем мач срещу Любо Пенев, нашият състав е подготвен, мисля, че имаме немалки шансове да спечелим и ще се опитаме това да направим“, завърши оптимистично той.