Отборът на ЦСКА се събира за началото на новия сезон на 12 юни, събота. В първите два дни от лагера футболистите на "червените" ще преминат медицински изследвания и ще получат втора доза ваксина. На 14 юни, понеделник започва и същинската фаза на тренировъчния процес.

Очаква се към тима да се присъединят и нови футболисти. Това обяви наставникът на тима Любослав Пенев след домакинската победа с 2:0 над Берое в последен мач от първенството. 

"Вкарахме бързи голове в началото на първото и второто полувреме. Изиграхме стегнат мач. Добро представяне. Ние сме професионалисти. Сега можем да се отпуснем във ваканцията, но не преди и по време на мача”, започна Пенев, след което коментира по следния начин предстоящата селекция. 

“Знаем на какви позиции ни трябва подсилване. Да не взлизам в подробности. Разговаряме от известно време. Сега не мога да ги кажа. Ще видим”.

"Благодаря на футболистите за старанието, което полагат. Имам ясни и точни идеи как да развивам отбора и това се вижда. Предстои ни много работа”, допълни Пенев.