ЦСКА е фаворит срещу латвийския „Лиепая“ и няма от какво да се притеснява. Това увери легендата Георги Велинов-Джони преди първия евромач на „червените“ този четвъртък. Бившият вратар увери, че Любослав Пенев ще направи нужните промени след загубата от „Лудогорец“ и „армейците“ ще изглеждат по съвсем различен начин.

“Ние не можем да се притесняваме от такива отбори като „Лиепая“, категоричен бе Велинов в интервю за „Букмейкър рейтинги“. -. Дойде ни урок от мача с “Лудогорец” и от тук нататък мисля, че няма да има подобни грешки. Напълно съм убеден, че срещу латвийците в Европа ЦСКА няма да изглежда по същия начин. Сигурен, че това, което трябва, ще бъде коригирано и то веднага от Любо Пенев. Мачът с "Лудогорец" ще ни бъде обеца за ухото и е прав Любо, че дойде в много удобен момент.

Очаквам много от ЦСКА този сезон. Тепърва се надявам и съм сигурен, че новите попълнения ще разгръщат потенциала си. Ако си спомняте преди мача с БАТЕ (Борисов) миналата година, малцина бяха сигурни в успеха – феновете се надяваха, но аз бях сигурен, че ще ги отстраним. След това и срещу "Базел" имаш същото убеждение. Този сезон много се надявам да се радвам със спечелената шампионска титла и купата на България на терена", обобщи легендата.