Отборът на ЦСКА вече е в Латвия, съобщиха "червените" на клубния си сайт. Утре "армейците" ще се изправят в среща реванш срещу тима на Лиепая.

Ето съобщението от сайта на ЦСКА:

Армейци,

Отборът на ЦСКА пристигна в Лиепая, готов за поредната европейска битка. Латвия посрещна червените с безоблачно небе и слънчево време при температура на въздуха около 24 градуса.

Всички налични футболисти, които пътуваха до прибалтийската държава са здрави и в добро настроение преди утрешния мач. Наставникът на армейците Стойчо Младенов изяви увереност в крайния успех пред чакащите го тази сутрин на летището журналисти с думите:

"Нормално е да съм променен. По-мъдри, по-устойчиви. Има промяна. Отборът, за съжаление, в два мача съм гледал. Надявам се бързо да се опознаем. Когато има неправда, няма да мълчим. Надявам се да бъдем на високо ниво. Ръководството прави промени, когато нещата не вървят. Надявам се промените да са за добро. Време е да правим отбор. Гриша Ганчев се справи успешно с финансирането на клуба. Няма задължения. Навсякъде съм успявал да постигна картбланш. Имам подкрепа, в това отношение съм спокоен. Всичко възможно трябва да се направи, за да се класираме напред. Резки промени не могат да се правят. Ще се опитаме да мотивираме играчите и да имаме ясна идея. Знаем силните и слабите страни на Лиепая. Идеята ни е да нарушим хегемонията на Лудогорец. Феновете трябва да бъдат!".

Днес в 16:30 часа  старши треньорът Стойчо Младенов ще даде пресконференция на стадион "Даугава", а веднага след нея в 17:00 часа отборът ни ще направи и официалната си тренировка преди утрешния сблъсък срещу Лиепая от турнира Лига на конференциите, който започва в 17:00 часа. Първият мач между двата състава, игран на стадион "Българска армия" завърши при нулево равенство.

Да пожелаем успех на нашите момчета!

САМО ЦСКА!