Има моменти, в които добър мач се прави, но негативен резултат. По-добре да е среден мача, но резултатът да е за нас." Това каза Димитър Пенев относно предстоящата тази вечер среща на ЦСКА с хърватския Осиек в турнира за Лигата на конференциите.

Почетният президент на „червените“ този път не изпусна самолета, както направи при гостуването на Лиепая, и ще бъде на трибуните за реванша, след като в първия двубой "армейците" спечелиха с 4:2.

"Отборът се готви за този мач. Това е работа на треньорите, на самите тях. Това са сериозни мачове. Вижда ни цяла Европа. Това е мач, сериозен. Без значение каква сила е противникът и ние каква сила сме, трябва да се играе сериозно, да имаме шанс, късмет да реализираме головите ситуации".

"Трудно ще бъде. Но всеки един мач е труден, когато самите ние даваме това, което можем и заслужаваме да бъдем в клуб, какъвто е ЦСКА. Има моменти, в които добър мач се прави, но негативен резултат. По-добре да е среден мача, но резултатът да е за нас", заяви легендарният треньор.