Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе видимо щастлив и доволен от победното 3:0 над Виктория Пилзен, което прати "армейците" в групите на Лига на конференциите.

"Момчетата показаха характера на победител и армейския дух. Благодаря на момчетата за себераздаването. Искам така да бъде всеки мач. Това, което бяхме запланували, се изпълни на 120 процента".

"Притеснението беше, че нямаме дълбочина в състава. Принуди се Ахмедов да играе като крило. При червения картон минахме на 4-4-1. Не трябваше да играем само в атака, защото имахме много минути пред нас".

"След втория гол 12-ият играч помогна на отбора. Най-добрият играч беше 12-ият. Виктория е изключително балансиран отбор и във всеки момент може да освежи играта си. Всички състезатели показаха голямо мъжество".

"Армейският дух отново се завърна в ЦСКА. Оттук нататък ще се наслаждаваме. Неведнъж казах, че имам цели две години да надграждам. Има новини около Антов, но не съм аз човекът, който трябва да ви каже. Има си ръководство", заяви Младенов.