Полузащитникът, преминал през казахстанското първенство, когото Стойчо Младенов искаше в състава си, няма да подпише договор с ЦСКА.

Екзекутора на Ливърпул на няколко пъти повтори, че армейците ще са много внимателни при избора си на нови футболисти и няма да привличат играчи, в чиито качества не са сигурни.

Силният интерес към споменатия халф се дължи на факта, че Младенов и щабът му имат лични наблюдения върху представянето му. Припомняме, че той и екипът му прекараха 4 години в бившата съветска република начело на Атирау и Кайсар.

ЦСКА е отправил конкретно предложение към плеймейкъра, но двете страни не са успели да стигнат до съгласие. Със сигурност на "Българска армия" няма да пристигне и офанзивният футболист на Черно море Родриго Енрике.

След като вчера треньорът на моряците Илиан Илиев отрече ЦСКА да е отправял оферта за играча, впоследствие и от Борисовата градина опровергаха подобен интерес, пише "Тема Спорт" и допълва, че новият футболист на Монца Валентин Антов има важна роля в пътя на ЦСКА към групите на Лигата на конференциите.

Още в първия квалификационен двубой от турнира срещу Лиепая родният национал получи тежък удар в главата, довел до аркада и няколко шева.

Въпреки това само седмица по-късно в Латвия Вальо изведе своите съотборници с капитанската лента на ръката, като тя не слезе оттам и в следващите 4 двубоя срещу Осиек и Виктория Пилзен.

Антов е на едва 20 години, а вече има на сметката си впечатляващите 23 европейски двубоя. Сред тях са престижните победи над Базел, Рома и Виктория Пилзен. Няма друг български играч с толкова мачове в международните турнири на тази възраст!

Още от самото начало на кариерата си Антов започна да постига цели, непривични за възрастта му. На 19 август 2015 г., когато бе само на 14, той се превърна в най-младия капитан в историята на ЦСКА, носейки лентата в двубоя за купата срещу София 2010.

През изминалия сезон той стана и най-младият капитан на червените в евротурнирите - изведе съотборниците си срещу малтийския Сайрънс, когато бе едва на 19.