Националният стадион "Васил Левски" отговаря на всички изисквания, за да приеме тази вечер в 19:45 часа двубоя от втория кръг в група С на турнира Лига на конференциите между ЦСКА и шампиона на Норвегия Бодьо/Глимт.

Ето и официалното съобщение:

„Националният стадион "Васил Левски" отговаря на всички изисквания, за да приеме тази вечер в 19:45 часа двубоя от втория кръг в група "С" на турнира Лига на конференциите между ЦСКА и шампиона на Норвегия Бодьо/Глимт. Делегатът на срещата - Адриан Айджари от Молдова, инспектира за последно съоръжението и обяви това техническата конференция преди важния сблъсък. Стадионът бе адаптиран спрямо всички изисквания на УЕФА за провеждане на футболни срещи в условията на пандемията от коронавирус.

ЦСКА ще играе в титулярния си екип с червени фланелки, бели гащета и червени чорапи, а футболистите на Бодьо/Глимт ще бъдат в жълта екипировка. Нашият вратар ще бъде със сив спортен екип, а стражът на противника ни - с зелено облекло.

Четиримата съдии на евромача са от Литва - Александрс Ануфриевс (главен), Йевгенийвс Морозовс (първи асистент), Романс Платоновс (втори асистент), Едгарс Малчевс (четвърти), а Михалис Кукулакис от Гърция ще изпълнява функциите на съдийски наблюдател.

На касите на стадион "Българска армия" все още се продават билети за двубоя, които са със следните цени:

- Сектор "А" - 25 лв.

- Сектор "Б" - 15 лв.

- Сектор "В" - 15 лв.

- Сектор "Г" - 15 лв.

- ВИП ложа - 150 лв.

Деца до 7-годишна възраст влизат на стадиона безплатно.

В деня на мача освен двете каси на стадион "Българска армия" ще работят и други 2 пред Националния стадион "Васил Левски" на ул. "Гурко", където ще се продават билети от 11:00 часа до края на първото полувреме на срещата.

Всички фенове задължително трябва да носят със себе си документ за самоличност, защото след въведения строг пропусквателен режим той им е необходим, за да бъдат допуснати на стадиона, както и да спазват задължителните противоепидемични мерки:

- носене на маска

- спазване на социална дистанция

- дезинфекция преди влизане на стадиона

Умоляваме хора, които са били контактни със заразени от КОВИД-19 в последните две седмици или със симптоматика на заболяването, да не посещават двубоя!

Вашата подкрепа е важна за нас!

САМО ЦСКА!“.