Един от основните акционери в ЦСКА Юлиян Инджов не дава пари за клуба от повече от половин година. 

Той продължава да държи 33% от собствеността на "червените" , но въпреки това от над половин година не участва със свои средства във финансирането.

Но това не пречи на ЦСКА, защото беше подписан много изгоден договор с WINBET. Хазартната компания налива двойно повече в сравнение с това, което плащаше преди година, пише Блиц.

Другият главен акционер Гриша Ганчев пък е настоял шампионската титла на България да бъде атакувана още през настоящия сезон. За целта той е отсякъл, че няма да се раздели с нито един от основните футболисти през зимната пауза, когато ще се отвори януарският трансферен прозорец.

Изключение може да се направи само с Жорди Кайседо. И то при добра оферта – минимум 4,5 милиона евро. ЦСКА даже отсега е започнал подсигуряване – двама много добри нападатели от бразилското и аржентинското първенство. И ако еквадорецът бъде трансфериран, един от тях ще облече червената фланелка.

Ганчев ще започне до дни преговори и с всички футболисти, чиито договори изтичат през лятото с идеята да се стигне до преподписване. Основен плюс за играчите ще бъдат шампионските премии, които босът на ЦСКА вече е завишил. 

Снимка: Lap.bg