Ганайският нападател на ЦСКА Бисмарк Чарлс ще поднови пълноценни тренировки през следващата седмица пише, "Тема:Спорт". През изминалия месец 20-годишният футболист претърпя артроскопия на коляното, от която все още се възстановява.

Той взе участие в лагера на армейците по време на паузата за националните отбори в Банско, но все още тренира индивидуално. В близките дни обаче Чарлс ще се присъедини към заниманията на основната група.

Той със сигурност ще пропусне днешния двубой срещу Ботев Пловдив и предстоящите срещи със Заря Луганск и Берое, а надеждите на Стойчо Младенов и щаба му са, че нападателят ще запише игрови минути в домакинството срещу Арда в турнира за купата на България. Мачът е насрочен за 28 октомври, четвъртък от 19:00 часа.

Така единствен в лазарета на армейците ще остане Мено Кох. Нидерландецът получи тежка контузия по време на лятната подготовка, която впоследствие наложи операция. Очакванията са, че централният защитник ще може да се включи пълноценно в тренировките на тима в началото на следващата година.