Локомотив Пловдив тренира вчера в ранния следобед в Пловдив, след което пътува за София, където днес гостува на ЦСКА.  „Черно-белите“ отново отседнаха в комплекса „Царско село“, където днес сутринта ще проведат тонизиращо занимание. Не се очакват сериозни размествания в титулярния състав.

„Опитваме се да му вдъхнем по-голяма увереност. Постоянно работим с него. Самият аз искам да му предам целия си опит“, коментира треньорът на „смърфовете“ Александър Тунчев пред „Мач Телеграф“.

„Важно е да не се поддадем на напрежението. Имаме своите шансове срещу всеки съперник и сме го доказали. Срещу най-добрите отбори винаги играем силно. Това, че сме спечелили три пъти поред, нищо не значи. Да, имаме повече спокойствие и увереност, но като цяло сме наясно с възможностите си. 

Имаме своите проблеми и постоянно работим, за да се обиграем по-добре и да провеждаме по по-успешен начин мачовете си. Венсан ще ни липсва, но се надявам за следващите срещи да е на линия“, коментира още Тунчев, който не крие, че е взел доста неща от периода, в който е работил заедно със Стойчо Младенов.

„Същото се отнася за всички треньори, с които съм работил и като играч, и като помощник. Бруно Акрапович също не прави изключение“, каза още младият наставник.