Уцелих топката много добре. Това коментира избраният за Играч на мача между ЦСКА и ФК КА 1948 Юрген Матей, чийто страхотен гол донесе трите точки на тима, воден от Стойчо Младенов.

„Получих топката от Брадли и реших „Защо да не пробвам?“ Уцелих топката много добре и се радвам, че спечелихме. Треньорът иска да правим упражнения, в които да стреляме, аз обаче обикновено стрелям извън стадиона".

"Да Ви кажа честно, бях изненадан – видях, че хората се радват и така разбрах, че е попадение. Мисля, че показахме, че трябва да сме фокусирани, след като изпуснахме инициативата в един момент от първия мач“, започна той.

„Ние играем много мачове напоследък и сме малко изморени – в някои моменти се налага да се връщаме назад, те имаха своите положения, но и ние можехме да решим нещата в своя полза".

"Имахме късмет, но най-важни са трите точки. Имахме два поредни трудни мача, беше важно да спечелим сега и да си върнем чувството на победа. Радвам се и се надявам да продължим в същия дух“, завърши капитанът на армейците.