Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов участва в онлайн предаване на привърженици на тима. Феновете бяха подготвили доста въпроси за наставника, сред които и няколко неудобни, а той бе откровен с тях.

„Искам ЦСКА отново да е такъв, какъвто винаги е бил. Да бъде шампион, да участваме в Шампионската лига. Знаем, че имаме голяма армия срещу себе си в лицето на Делиормана, който се радва на подкрепа от държавата и федерацията", заявил цитираният от "Тема спорт" Младенов.

"Дадоха им веднъж 48 милиона, друг път 30 милиона… На нас кога някой ще даде нещо? Искат всеки месец наеми. На сините им построиха сектор, парите за който трябвало да се върнат от продадени билети. Кога ще се случи това? И сега същите хора пак им помагат. Тези, които работят против ЦСКА."

"Съсипаха ни… Питам Борислав Михайлов когато ни отнеха лиценза за Европа той пусна ли един имейл, един факс до ЦСКА, в който да предупреди за това, което може да се случи? Истината е такава и трябва да я казваме“, са само част от любопитните неща, които Младенов сподели.