Стадионът на Бодьо/Глимт „Аспмира“ отговаря на всички изисквания на УЕФА, за да приеме тази вечер в 22:00 часа мача от петия кръг в група С на Лигата на конференциите между ЦСКА и шампиона на Норвегия. „Червените“ ще търсят първа победа в груповата фаза, след като постигнаха само точка в предишните си четири мача при нулевото равенство с Бодьо на Националния стадион „Васил Левски“.

Ето и официалното изявление:

„Стадион "Аспмира" отговаря на всички изисквания на УЕФА, за да приеме тази вечер в 22:00 часа мача от петия кръг в група "С" на Лигата на конференциите между ЦСКА и шампиона на Норвегия Будьо/Глимт. Делегатът на срещата Лукас Сиотропос от Гърция инспектира за последно съоръжението и даде положителна оценка на техническата конференция преди важния сблъсък. Въпреки минусовите температури, силният вятър и тежките атмосферни условия изкуственото тревно покритие на терена до момента е в добро състояние и би следвало да предостави нормални условия за игра на двата състава.

ЦСКА ще играе в титулярния си екип с червени фланелки, бели гащета и червени чорапи, а футболистите на Будьо/Глимт ще бъдат в изцяло жълт екип. Нашият вратар ще бъде с черен спортен екип, а стражът на противника ни - със зелено облекло.

Четиримата съдии на евромача са от Израел - Игал Фрид (главен), Давид Битон (първи асистент), Матитяху Якобов (втори асистент), Лиран Лиани (четвърти). Съдийски наблюдател на срещата ще бъде Петери Кари от Финландия.

На трибуните на стадион "Аспмира" се очакват да присъстват около 5000 фенове на домакините, както и около стотина от най-верните привърженици на ЦСКА, които са пропътували разстоянието от над 3800 километра, за да подкрепят своите любимци. Те ще бъдат настанени в сектора за гости и ще влязат през блок "С", който може да видите на снимката под статията.

САМО ЦСКА!“.