ЦСКА ще опита да постигне втората си шампионатна победа в Разград днес. Тя ще означава скъсяване на дистанцията от лидера Лудогорец до само една точка. 

Постигането й обаче много трудно би се случило, ако футболистите на Стойчо Младенов не изиграят пълни 90 минути на високо ниво. Продукция, която не успяха да предложат в нито един от двубоите си в първенството от началото на сезона. 

Те се представят силно в 20, 30 или 45 минути, но проспиват големи периоди от всяка своя среща. Идеален пример е последният им мач на родната сцена – успехът с 2:1 срещу Арда, постигнат след обрат. Червените изиграха много слабо първо полувреме и само късметът ги спаси от допускането на повече от едно попадение. 

След почивката бяха преобразени и стигнаха до победата. Такива невзрачни периоди обаче няма да доведат до нищо добро срещу Лудогорец. Армейците трябва да изиграят най-добрия си двубой в една от най-важните срещи през сезона, ако искат да разчитат на успех, пише "Тема спорт".

За целта се очаква Стойчо Младенов не прави големи промени спрямо стандартната си стартова единайсеторка. Със силното си представяне в Норвегия срещу Бодьо/Глимт Иван Турицов си капарира мястото отдясно на отбраната. 

В предмостието й пък ще си партнират Юга и Жеферсон. Очаква се на лявото крило да се завърне Яник Вилдсхут, а зад Кайседо да действа Кери.