Десният краен бранител на ЦСКА Иван Турицов няма да бъде на разположение на треньора Стойчо Младенов за предстоящото в четвъртък от 16:30 часа гостуване на Арда в Кърджали, пише “Тема Спорт”. 

Срещу Черно море защитникът получи петия си жълт картон от началото на сезона, което значи, че ще бъде наказан за една среща. Вместо него ще започне Тибо Вион, а в халфовата линия отново ще действат Карло Мухар и Жеферсон. Втори пореден мач като титуляр ще запише и включилият се сравнително добре срещу варненци Хамза Чатакович. 

Турицов е вторият футболист на “армейците” от началото на кампанията, който ще изтърпи наказание заради натрупани жълти картони, като преди него това стори капитанът Юрген Матей. 

След гостуването в Кърджали за ЦСКА предстои дерби с Лудогорец на “Армията”, което се явява и последен мач за двата тима през 2021 година. Под въпрос за битката на върха с 4 картона е Карол Метс. Толкова официални предупреждения има и Амос Юга, но африканецът ще отсъства от терените до края на годината заради травма.