ЦСКА е много близо до осъществяването на два трансфера. Към днешна дата клубът преговаря с двама чужденци в София. Разговорите са на финалната права, но сделките все още не са сигурни, защото има известно разминаване около заплатите на двамата.

От "Армията" пазят в пълна тайна преговорите и имената на двамата футболисти. Според слуховете става въпрос за португалец и бразилец, които играят като халф и нападател. При всички положения се очаква "червените" да подпишат с поне един от тях до края на седмицата, пише "Мач Телеграф".

В ЦСКА планират да се подсилят с трима-четирима нови играчи по време на зимната пауза. Поне такова е желанието на старши треньора Стойчо Младенов. Естествено бройката на новите може да се увеличи, ако някой от титулярите напусне по време на паузата, което е доста вероятно.

В същото време две отлични новини озариха "Армията". Защитникът Мено Кох вече е напълно възстановен и ще стартира подготовката наравно със съотборниците си. Нидерландецът пропусна заради контузия всички мачове през есента, което бе голям удар за "червените". В негово отсъствие не успя да намери достоен партньор на Юрген Матей, който се представя отлично от началото на сезона.

Другата страхотна новина е свързана с Греъм Кери. Преди Нова година информациите около него гласяха, че той със сигурност повече няма да играе с червената фланелка. Сега обаче нещата се промениха и шансовете ирландецът да довърши сезона в ЦСКА са поне 50%.

Кери, който започна по уникален начин настоящата кампания, се завърна на Острова, за да се погрижи за съпругата си, която е тежко болна. Халфът има договор с "червените" до края на сезона.