Българската звезда на ЦСКА Георги Йомов заяви, че "червените" са по-добри от Левски. Вечното дерби ще се играе в неделя от 14.00 часа. Той коментира и жребия за 1/2-финалите за Купата на България, където "армейците" ще срещнат бившия му отбор Славия.

"Смятам, че за мача с Левски сме се подготвили много добре. Трябва максимално да следваме указанията на треньора и да сме концентрирани. Ако го направим, ще победим. Славия е достоен противник и няма случайни отбори на полуфиналите за Купата на България. Но ние сме по-класният отбор и очаквам да победим", заяви Йомов.

"И ние знаем какво означава дербито ЦСКА – Левски. Всички с мотивирани максимално. Това, че Левски е по-млад отбор няма да окаже влияние. Ние сме по-класният отбор и мисля, че ще победим . Чувствам се перфектно. Възстановени сме и мислим за мача", добави още той.

"В този мач имаме две задачи – едната е да продължим да побеждаваме, за да следваме целите си, а втората е, че това е дерби и не трябва да се отпускаме", каза крилото на червените.

Снимка: Lap.bg