Треньорът на ЦСКА Алън Пардю похвали своите футболисти за победата над Славия с 3:1, с която "червените" си осигуриха второто място в класирането. Британският специалист вярва, че този успех ще даде увереност на ЦСКА преди финала за Купата на България срещу Левски другата неделя.

"Много важна победа за нас преди мача с Левски. Отборът показа стила, който искам да виждам. На полувремето поведохме с 3:0, на почивката те направиха промени и трябваше да реагираме, защитавахме се добре и се справихме добре в двете фази. Трябваше да дадем увереност на нашите фенове преди мача с Левски и ние го направихме.

Много по-спокойни ще бъдем във финала, защото вече си гарантирахме второто място. Предстои много важен финал, надявам се футболистите фенове да се насладят на мача и по-добрият да спечели.

Маурисио Гарсес се разболя вчера, не се чувства добре и затова пропусна мача. Надявам се от вторник да тренира с отбора, защото е важен играч за нас. Турицов получи схващане, не исках да рискувам, но мисля, че не е нещо сериозно", коментира цитираният от БТА Пардю.