Проектът за реконструкцията на стадион „Българска армия“ е на финалната права и ще бъде представен скоро на привържениците и футболната общественост у нас, потвърди пред „Тема Спорт“ адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов.

Както е известно, в четвъртък на съвместна пресконференция червените и министерството на спорта подписаха договор за сътрудничество, след като от „Армията“ изплатиха дълговете си в размер на над 3 100 000 лева.

„Искам да подчертая, че тези пари се плащат чак сега, защото изчаквахме министерството да излезе с оценка на нашите вложения в базите и да имаме конкретна сума, която трябва да внесем. Забавянето не се е породило от нежелание за плащане от ЦСКА".

"Точно обратното – буквално на следващия ден, след като тази оценка бе направена, г-н Ганчев внесе до стотинка нужната сума. Използвам възможността да благодаря на министерството за добрата работа, която свършиха, защото и нашата, и тяхната цел е да следваме буквата на закона".

"Имаме срок до 31 декември да представим бюджет и проект, но той вече е на финалната права и очаквам, ако всичко продължава да се развива по план, между март и май догодина да направим първата копка“, заяви адвокат Трендафилов.