В четвъртък часове преди мача с Ботев Пд от ЦСКА обявиха, че собственикът Гриша Ганчев ще отговаря на въпроси на фенове. Само за 24 часа във Фейсбук страницата на клуба се събраха близо 1200 питания и съждения. Представяме ви част от тях:

Светослав Василев: Защо не се даде цялата спортно-техническа власт на треньора? Как е възможно да имаме най-лошия маркетинг изобщо? Няма ли някой да понесе отговорност за некадърниците, които играят в ЦСКА? Има ли изобщо визия за бъдещето на отбора?

Iliya Bonev: Защо не се привличат играчи от българското първенство? Кога ще имаме треньор, който ще остане повече от един сезон? Има ли ЦСКА ясен спортно-технически бизнес план, който да е направен поне за следващите 5 г.?

Milin Djalaliev: Феновете искат да помогнат, но често остават с усещане, че помощта им не се иска. Искате ли помощ от тях?

Георги Андреев: Ще има ли ЦСКА нормален маркетингов отдел и нормален магазин, откъдето феновете да могат да купуват оригинални стоки, без да се налага да чакат с месеци?

Kiril Ganchev: Стойчо Стоилов продължава ли да дърпа конците в селекционния процес, макар и в сянка? Какво стана с немската компания, на която аутсорснахме спортно-техническата власт?

Veselin Kostov: Защо обиждате няколко пъти феновете на ЦСКА – “обувките на Десподов можело само да купим“, “100 лв. за автобус събрали“ и т.н. Какво направихте вие, за да има връзка между фенове и клуб? Маркетинг – 0, комуникация по съвременните канали – 0, ваше присъствие на стадиона – 0, прозрачност при взимането на решенията – 0. Една кампания отпреди 2 месеца събра половин милиона лева – как я развихте, за да продължи във времето?!

Kiril Ludachki: Кога ще се затвори пропастта между старши треньор и ръководните фактори? Каква е ролята на г-жа Ива Уорън? Оправдани ли са възнагражденията на голяма част от играчите в отбора?

Angel Angelov: Защо всяка пролет нивото на игра спада значително? Защо не се вземат новите попълнения навреме за подготовка, а се стига до смехотворни ситуации като с Морено. Кой го гледа него и какво видя, като той е контузен от месеци, или просто някой ни го набута? Как ще коментирате играта по време на финала?

Виктория Перчемлиева: Кога ще бъде променена политиката ви на управление?

Йордан Чакъров: Кой носи отговорност за селекцията?

Kristian Stoianov: Докога Стойкас Стоилкас ще продължава да седи, да пречи и да петни името на ЦСКА? Кога ще имаме качествен състав, който да се бори за титлата?

Ivan Nikolaev Manov: През лятото на 2015-а ми каза, че на Балканите само Галатасарай и Олимпиакос няма да можем да стигнем скоро, защото са много намазани. Стигнахме ли другите като например Звезда, Динамо Загреб, Лудогорец? И понеже мразиш иначе любимата си думичка „ЩЕ“ – КОГА ЩЕ СТАНЕ НОВИЯТ СТАДИОН? Няма да питам кога ЦСКА ЩЕ стане шампион, защото знам отговора.