Делегатът на Европейската футболна централа (УЕФА) Метин Казанчоглу от Турция за домакинството на ЦСКА срещу Базел заяви на техническата конференция преди мача, че е впечатлен от организацията и всички изисквания на УЕФА за провеждане на футболни срещи от този етап на надпреварата са спазени стриктно.

„Армейците“ посрещат швейцарския тим от 20:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“ в първи мач от плейофния кръг за влизане в групите на Лигата на конференциите.

ЦСКА ще играе в титулярния си екип с червени фланелки, бели гащета и червени чорапи, а футболистите на Базел ще бъдат в бежова екипировка. 

На касите, както и онлайн в мрежата на УРБО все още се продават билети за двубоя на цена от 20 лева за сектор „А“ и 12 лева за секторите „В“ и „Г“.

В 16:00 часа на стадион „Българска армия“ ще се проведе поредният „Армейски следобед“, където специален гост ще бъде Брадли де Нойер, който пропуска днещната среща поради наказание.

След 14:00 часа днес на билетните каси, както и в Музея на спортната слава на ЦСКА, в продажба ще бъде пусната и официалната програма за двубоя, която може да бъде закупена на цена от 2 лева.