Треньорът на ЦСКА Саша Илич прие спокойно поредната победа на отбора – този път 2:0 над Славия. Армейците, макар и с два мача по-малко, излязоха начело в класирането с 22 точки.

"Беше тежък мач, срещу един дисциплиниран отбор, който играе на контраатаки. Имат един фантастичен треньор като Златомир Загорчич. Вкарахме два бързи гола и след това ни стана по-лесно. През първото полувреме имахме 5-6 корнера, имахме подавания от страни. Но е трудно да се играе срещу отбор, който се отбранява така сгъстено.

"И през първото полувреме бяхме агресивни. Както решихме мача и през второто. Не е нещо различно като поведение. Видяхте, че първия гол стана след индивидуална акция на Бамба, оттам стана".

На въпрос как очаква отбора да влезе в мача с Левски, той отговори: "Много важно беше да сме в добро настроение. Смятам, че дербито ще бъде решено от индивидуална класа или индивидуални проблясъци. Но честно да ви кажа, не сме говорили за мача с Левски. До момента сме говорили и сме коментирали единствено мача със Славия".

Снимка: Lap.bg