Поне две от последните три попълнения на ЦСКА  ще вземат участие в следващия официален мач срещу Пирин. Двубоят от 12-ия кръг на efbet Лига е на 3 октомври от 17:30 часа на “Българска армия”. Очаква се на терена срещу “орлетата” да се появят Симеон Александров и арменецът Жираир Шагоян. По-малки са шансовете за дебют на колумбиеца Марселино Кареасо. 

Симеон Александров бе уреден в БФС веднага след трансфера си. Въпреки това, младокът така и не заслужи доверието на Саша Илич. Той не бе в групата и за дербито с Левски. Шагоян и Кареасо вече са с картотеки, пише "Тема спорт". Те бяха с права и за вечното дерби, но Илич явно е преценил, че не са били в състояние да помогнат на тима. Това бе и причината да не са в списъка от 18 състезатели за сблъсъка със “сините”. 

От триото се очаква много до края на есенния полусезон. Александров, Шагоян и Кареасо ще дадат опции на Илич за играта по фланговете. Срещу Левски представянето в тези зони беше много слабо, а като цяло от началото на сезона ЦСКА  често играе без типични крила, като в тези зони често се използват халфовете Лазар Туфегджич и Станислав Шопов, които не притежават скоростни качества. 

Снимка: Lap.bg